ironandwriting

Phone: 01458 533871 01458 533*** show

Miten voin parantaa pokerin taitojani?

Olin hyvin itsekriittinen ja usein vihastuin itselleni sanomalla, että olin antanut käteni. Usein tunsin huonosti tehdä niin, https://fi.mypokersecret.com mutta tajusin, että taaksepäin, se oli erittäin arvokas tekniikka käyttää. Sitten arvioisin omaa suorituskykyäni jokaisessa bluffissa. Näissä peleissä enimmäispanosta kutsutaan suureksi sokeaksi ja vähimmäispanokseksi kutsutaan pieneksi sokeaksi. Esimerkiksi pelissä nimeltä 10 Big Blind No Limit, iso sokea on 10 ja pieni sokea on 1.

Jotkut pelit ovat enimmäispanos kädessä ja vähimmäispanos kädessä. Online pokerin pelaajien tulisi tutustua seuraaviin pokeripelityyppeihin. Yleensä pelataan kuudessa kierroksessa tai vähemmän, pelaajat maksavat 1.00 per käsi, saavat turnauksen sirun jokaisesta voitetusta kädestä ja turnauksen sirun rikkoutuneesta kädestä. Multi-Table Cash (tai Mixed-Type) -pelit – Pelaaja asettaa viiden kortin turnauksessa sallitun vähimmäispanoksen 5,00.

Online Pokerin pelaajien perusteet. Käteispelit alkavat pöydällä ja niille annetaan numero, joka kasvaa jokaisen käden jälkeen. Tämä on yleensä suositumpi pienemmille sivustoille kuin suuremmille, joilla on kiinteät turnaukset ja jotka eivät näin ollen voi varaa menetettyä peliä korvaamaan. Pelaajan asema rahapeleissä määräytyy hänen voittamansa summan mukaan. Kolmen pöydän pelissä parhaiten sijoitetut pelaajat, toiseksi sijoitetut pelaajat ja kolmanneksi sijoitetut pelaajat maksetaan voittajan aseman mukaan.

Käteinen lisäksi 5.00 tai mitä sivusto sallii, pelaaja saa maksun sivuston jälkeen jokaisen kierroksen tai buy-in on valmis ja hänen korttinsa arvioidaan. Näiden pelaajien ei tarvitse ostaa erillisiä turnauspisteitä. Työskentele henkisessä pelissä oppimalla ajattelemaan tilastollisesti, ei emotionaalisesti. Pysy rauhallisena paineen alla ja vältä kallistumista noudattamalla älykkäitä vedonlyöntisääntöjä ja peliteoriaa. Paranna kurinalaisuutta.

Asiantuntijapokeri vaatii kurinalaisuutta asenteiden ja tunteiden ympärille. Älä anna egon ja ylimielisyyden tarttua peliisi ja välttää kallistumista, kun häviät. Kurinalaisuuden, kärsivällisyyden ja keskittymisen ylläpitäminen pitää sinut pelaamaan vahvinta pokeria. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua ottaa paineita. Jos näin on, se saa sinut tekemään virheitä, koska pelkäät tehdä virheitä.

Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Pelkäätkö tehdä virheitä? Onko suuren sokean paine, joka tekee sinusta epämukavan? Mahdollisuuksien lista jatkuu ja jatkuu. Oletko hermostunut nostamisesta? Sinun täytyy selvittää, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa. Jos näin on, se saa sinut taittumaan, koska et halua olla tilanteessa, jossa et voi nostaa. Oikea perusstrategia ja ajattelijoiden lähestymistapa, Texas Hold’em voi olla hauska, houkutteleva taito peli.

Muista vain – ole kärsivällinen, pelaa älykkäästi, ja pelimerkit voivat pudota tiesi. Se on vain 20 ja löysin ne kokeillessani useita muita pokerisivustoja. Jos olet koskaan kyllästynyt työssä, tarkista ilmainen online-pokeri ohjelmisto CardStrats.com. Tiedän et ole töissä, mutta tein sen joka tapauksessa. Pienin panos kädessä asetetaan yleensä hyvin alhaiseen numeroon, kuten dollariin, koska pelin hinta on yleensä kiinteä määrä.

Location

No properties found

Be the first to review “ironandwriting”

Rating